top of page
Logo.png

Tábor

A WellBee egy kislétszámú tábor, ahol minden gyermekre kiemelt figyelem jut. A tábor célja megismertetni a táborozókkal korunk és a jövő kihívásait és közösen gondolkodni arról, milyen világban szeretnénk élni és ezért mit tehetünk közösen.

WellBee Tábor 2024

Elmúltál már 9, de még nem vagy 15 éves? Szeretnél egy befogadó közösség része lenni? Érdekel, mit tehetsz azért, hogy testileg és lelkileg is jól érezd magad? 

Akkor olvass tovább 🤩

Érsekvadkert, július 7-12.
Csoportkep-WB.jpg
13-07-2022-Wellbee-Camp-_A6A5278_web_Photo-By-Illya Ovchar.jpg

Gondolkodtál már azon, hogy mi történik a TikTokra feltöltött videóiddal és fotóiddal? Esetleg azon, hogy mit tehetsz azért, hogy kevesebb műanyag és hulladék szennyezze a folyókat, tengereket, erdőket? Lehet, hogy néhány év múlva már repülő autókkal közlekedünk, és tíz év múlva már más bolygókra utazunk nyaralni?

Ha bármelyik kérdésre igennel válaszoltál, akkor jó helyen jársz! 

 

A WellBee táborban választ kapsz ezekre a kérdésekre és felteheted a téged foglalkoztató kérdéseket is. Beszélgetünk majd kis csoportokban a téged megillető jogokról, a klímaváltozásról, fenntarthatóságról, mesterséges intelligenciáról és a testi-lelki jóllétről.

 

De ne aggódj, itt nem tanórákról van szó! Célunk, hogy kötetlen, aktív és szórakoztató tevékenységek során tudj meg többet önmagadról és a világról.  

 

Ezen kívül közös túrázás, kézműves foglalkozások, tábortűz és csillagos ég alatti alvás is vár rád.

Játékos tanulás
Szabadidős tevékenységek
Természet és túrázás
tanulas-1.jpg
DSCF2967.JPG

Arthur Beck

DSCF3088.JPG

Miért a WellBee?

A WellBee egy kislétszámú tábor, ahol minden gyermekre kiemelt figyelem jut a lelkes és szakképzett táboroztatóknak hála. A tábor célja megismertetni a táborozókkal korunk és a jövő kihívásait, és közösen gondolkodni arról, milyen világban szeretnénk élni és ezért mit tehetünk közösen.

A WellBee segíti a táborozókat olyan alapvető képességek fejlesztésében, mint a magabiztosság, önismeret, rugalmasság, amelyek hozzájárulnak ahhoz, hogy a táborozók boldogabban éljék meg mindennapjaikat, és sikeres felnőttekké váljanak: önálló, tudatos személyiségként, a társadalom részeként és társas kapcsolatokban egyaránt.

13-07-2022-Wellbee-Camp-_A6A5498_web_Photo-By-Illya Ovchar.jpg
IMG_4349.jpeg

A helyszín

Idén a tábor Budapesttől egy órára, Érsekvadkerten, az erdő közepén, egy mesebeli házban lesz, 4-6 ágyas szobákban való elhelyezéssel.  A tábor területén a szálláson kívül füves focipálya, fedett külső pihenő, egy amfiteátrum és több tábortűzrakó hely is található.


Napi háromszori étkezést biztosítunk, tízóraival és uzsonnával kiegészítve. A menü finom és egészséges, zöldségekben és gyümölcsökben gazdag fogásokból áll, amelyet ott helyben készítenek el számunkra.


Távol a város zajától, gyönyörű, zöld környezetben, az erdő lágy ölén várunk titeket!

Biztonság

Nagyon fontos számunkra a biztonságod, melynek érdekében mindenre kitérő szabályzatokat készítettünk.

🔒 Adatvédelem

📄 Általános Szerződési Feltételek

13-07-2022-Wellbee-Camp-_A6A5325_web_Photo-By-Illya Ovchar.jpg
P1001533_edited.jpg

Jelentkezés

Mit tartalmaz az ár?

🏡 Szállás 5 éjszakára

🍽 Napi 3x étkezés, napközben tízórai és uzsonna

✏️ Interaktív foglalkozások fenntarthatóság és társadalmi témákban a téma szakértőivel (gyermekjogok, klímaváltozás, innováció, testi-lelki jól-lét)

⚽️ Sokszínű, választható programok ( labdajátékok, jóga, kézművesség, tánc, színház)

🌳 Vezetett túrák és a Börzsöny természeti szépségeinek felfedezése

🎁 Tábori ajándék

Info.png

A tábor díja 88.900 HUF.

Testvérkedvezménnyel

85.000HUF.

Galéria

Táborozó, 10 éves

"Te vagy a legjobb tanár, akivel valaha találkoztam. Nincs kedved eljönni hozzánk bármit tanítani?"

bottom of page